Artikel

Marie-Christine van Rijswijk, projectondersteuner Rangeerterreinen

Afbeelding
MC van Rijswijk LWL MB

Hallo, mijn naam is Marie-Christine een trotse Tilburger die houdt van het bourgondische leven en graag voor een ander klaar staat.

Mijn motto: “ je bent nooit te oud om te leren”, heb ik zelf ook op mezelf toegepast. Na 26 jaar in dezelfde functie te hebben gewerkt heb ik de overstap gemaakt van accountmanager bij een commercieel bedrijf naar een functie binnen het sociaal domein. Ik heb de opleiding tot jobcoach gevolgd en ben nu werkzaam voor het Rangeerterrein. Dit is een project dat verbonden is aan het Leerwerkloket Midden-Brabant. 

Het Rangeerterrein is er voor een ieder die zich graag wil oriënteren in een andere sector als waarin jij ervaring hebt. Je krijgt de kans om meer beeld en geluid te krijgen bij het werken in de sectoren Techniek, Logistiek, Zorg en Vrije tijd door het écht te gaan doen en ervaren.
Uit ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om na jarenlang in dezelfde sector te hebben gewerkt een nieuwe richting te kiezen. En daar helpt het rangeerterrein je bij. Het kunnen bijdragen aan een stap in jouw ontwikkeling geeft mij enorm veel energie! 

Na de inschrijving op het rangeerterrein heet ik je van harte welkom en ga ik samen met jou kijken waar je interesse ligt. Naar aanleiding daarvan nodig ik je graag uit voor een van onze oriëntatie dagen in de Techniek, Logistiek, Zorg en Vrije tijd. En mocht je echt nog niet weten waar je interesse ligt kan ik een afspraak voor je inplannen met een loopbaanadviseur. Gedurende je aanwezigheid op het rangeerterrein ben ik de vraagbaak voor jou.