Verzorgende IG - kom jij langs voor een kopje koffie of thee?

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
De Leyhoeve Tilburg
Afbeelding
de leyhoeve

Herkenbaar? Je bent je aan het oriënteren op een nieuwe baan als verzorgende IG, maar voordat je al die moeite doet om een brief te schrijven en je cv op te poetsen, wil je eigenlijk gewoon weten of het wel een plek is die bij je past. Snappen wij helemaal! En daarom willen we het jou makkelijk maken! Kom langs voor een kopje koffie of thee (iets anders mag natuurlijk ook) en maak kennis met De Leyhoeve. Gewoon voor een leuk en informatief gesprek zonder moeilijke vragen en zonder vooraf je cv te moeten sturen en je hoofd te moeten breken over zo'n lastige motivatiebrief. Wij vertellen jou alles wat je wilt weten over De Leyhoeve. Doen als het kan een korte rondleiding. Én jij kunt natuurlijk alle vragen stellen die je voor ons hebt!  Lekker laagdrempelig dus én helemaal vrijblijvend. 

Wat gebeurt er na de kennismaking?

Dan laat je alles even bezinken wat je hebt gehoord en gezien. Kort na de kennismaking hebben we weer contact en bespreken we samen wat jouw indruk was en of je een vervolg wilt geven aan de kennismaking, bijvoorbeeld door een keertje te komen meelopen. 

Op welke dagen kan ik langskomen?

Op de dag die voor jou het beste uitkomt! We plannen met jou een afspraak op de dag en tijd die voor jou het beste past. Kleine moeite!

p.s. de data die vermeld staan bij deze activiteit zijn dus slechts voorbeelden. Je kunt zelf aangeven wanneer een afspraak voor jou uitkomt. 

Hoe kan ik me opgeven?

Klik op de button 'direct inschrijven'. Je wordt dan doorgeleid naar de website van De Leyhoeve. Klik daar op de reageerbutton rechts in je scherm, vul je contactgegevens in en klaar ben je! We nemen binnen één a twee (werk)dagen contact met je op om een afspraak in te plannen. 

Ik heb nog een vraag!

Dat kan natuurlijk.  Bel of stuur een appje naar Evelien Meeus, recruiter, op 06-86895233. Mailen naar recruitment@leyhoeve.nl kan ook.

N.B.: tussen 7 augustus en 25 augustus kun je voor vragen of informatie terecht bij Anne Schrijen op 06 20 60 88 51

Wil je vast een indruk opdoen van De Leyhoeve? Neem dan een kijkje op www.leyhoeve.nl 

Tot snel!

Datum en tijd

  • 14 augustus 2023 van 09:00 - 17:00 uur (verlopen)
  • 30 augustus 2023 van 09:00 - 17:00 uur (verlopen)
  • 11 september 2023 van 09:00 - 17:00 uur
  • 28 september 2023 van 09:00 - 17:00 uur

Deelnemers

  • minimaal 1
  • maximaal 1

DIRECT INSCHRIJVEN