Inzicht in scholings- en arbeidsmarkt Midden-Brabant

Ieder Leerwerkloket is een regionaal samenwerkingsverband van in ieder geval gemeente, ROC en UWV. Onze adviseurs hebben daardoor een groot netwerk binnen de regionale scholings- en arbeidsmarkt. 

Afbeelding
werkgever verzorgt interne leren en werken opleiding tot automonteur

Regionale scholingsmarkt

Wij kennen de aanbieders van opleidingen in elke regio en hebben goede contacten met de roc’s, hbo instellingen en private opleiders. Bovendien hebben wij een goed overzicht van de leerwerktrajecten die in de regio worden aangeboden.

Regionale arbeidsmarkt

Wat zijn de arbeidsmarktontwikkelingen in jouw branche en regio? En wat betekent dit voor de werving, selectie en het opleiden van personeel? Onze adviseurs hebben de juiste instrumenten om inzicht te krijgen in de arbeidsmarkt.

Denk daarbij aan het doelgroependashboard met regionale arbeidsmarktdata per functie, dataportaal arbeidsmarktinzicht en arbeidsmarktinformatie van het UWV. Wij adviseren jou kosteloos (en graag!) over de betekenis van deze data voor jouw personeelsbeleid. 

Woon je in Midden-Brabant? Dit biedt onze regio extra!

Regionaal Mobiliteitsteam Midden-Brabant

Het Regionaal Mobiliteitsteam Arbeidsmarktregio Midden-Brabant (kortweg RMT) is er voor werkenden, werkzoekenden, zelfstandige ondernemers en bedrijven uit de 11 gemeenten uit de arbeidsmarktregio Midden-Brabant. In het team werken werkgeversorganisaties, vakbonden, gemeenten en UWV samen, met vele andere partners uit de regio. Samen willen zij ervoor zorgen dat mensen die door de coronacrisis hun werk (dreigen te) verliezen, snel weer ander of nieuw werk hebben. Meer informatie over het RMT vind je op de website.

Contact met onze adviseurs

Rechtstreeks contact met een van onze ondernemersadviseurs opnemen? Dat kan! Vul even het contactformulier in en zij nemen contact met je op.

Ja, ik wil graag contact met een ondernemersadviseur!